Bilder fra Island, del 1

I konfirmasjonsgave hos mamma og store broren min fikk jeg reise til Island i fem dager. Oog nå har jeg og mamma vært der! Kan ikke beskrive hvor fint jeg/vi har hatt det. Skal tilbake om to år, gleder meg allerede! Selv om at vi bare var der i fem dager, utnyttet vi absolutt alle dagene. Har vært på tre rideturer, den blue lagoon, landsmot(hestemanna), shoppet osv. Jeg har ca 1000 bilder, så bare de aller beste bildene blir lagt ut. Legger foresten ikke ut noen bilder av mamma.
Vi reiste til Island den 26. juni og kom hjem den 1. juli

Dag 1 (26.06.12):
Første dagen gikk jeg og mamma bare nedi gatene, shoppet litt og spiste.
Skinnjakke fra cubus // veske og shorts fra bikbok // t-skjorte fra vero moda // smykke, konfirmasjonsgave // ballerinasko fra dinsko.

Dag 2 (27.06.12):
Neste dag dro vi på ridetur, den første rideturen på Island!  (Jeg har ikke mange bilder fra rideturene, grunnen til det er fordi jeg ikke fikk lov til å ta med speilreflekskameraet fordi kameravesken kunne skremme hesten, altså når vi skulle tølte).Da hadde vi da komment til Eldhestar, der vi skulle ri. Hestene sto salet opp og klar. Tenkt dere, de hadde nesten 400 hester der!! Heregud jeg er sjalu!!


Bilde fra den første rideturen!

Etter rideturen dro vi til den blå lagune (the blue lagoon). Vi kom tidlig på dagen, annbefales for da er det ikke så mange folk. Utpå ettermiddagen er det stappfult!


 

Har ikke ord hvor fint det var der, og så varmt det var også! En plass var det så varmt at det var forbudt å gå dit. Det sto også flere bøtter med hvit ansiktsmaske(vet ikke helt va det het), men det kunne du ta så mye du ville ha, så alle gikk rundt å var helt hvit i ansiktet. Inne var det en restaurant, kiosk, spa og badstue. Ute var det en kiosk/bar midt ute i vannet.

Dag 3 (28.06.12):
Den tredje dagen startet vi med å dra på ridetur(samme selskap: Eldhestar). Etter det dro vi til hotellet og ordnet oss. Så dro vi på shopping, et kjøpesenter med 350 butikker♥ ♥  ♥ !Kjøpesentret het Kringlan!Jeg som sitter på kafe/restaurant og venter på en av verdens beste desser, som jeg ikke tok bilde av:((

MAC, men faen uklårt bilde..!Vi hadde 20-25 grader og sol hver eneste dag!

Her var det gule busser. Gult er kult!Så gikk vi på en italiens restaurant, som het Madonna. Mini cola flaske.
Mamma bestilte peppersteik og baktpotet til oss begge to. Etter en stund kommer maten, og det var salat og hummer. Først skjønnte jeg ingenting.. Haha, så mamma hadde bestilt tre retters uten at hun viste det selv, AT DET GÅR ANT skjønner ikke jeg. Men jaja, har aldri i mitt liv spist så god mat, helt sykt godt. Foretten var da hummer. Hovedretten var baktpotet og peppersteik og desser var vaniljeis, krem og sjokoladefondant, himmelsk!

 

Hva synes du?

3 kommentarer

Postet av: Maria Vassbotn

16.07.2012- 16:51 -http://mariapv.blogg.no

åhh, høres vældig fint ut dær! har sykt løst å fer dit<3

Postet av: Peline

16.07.2012- 18:30 -http://peline.blogg.no/

Maria Vassbotn: e vældi fint dær, du burde fer dit!:)<3

Postet av: Magnus

16.07.2012- 22:40 -

AWZM :D

Skriv en ny kommentar

Peline Legg til som venn

Jeg heter Eline Kartfjord, 15 år gammel jente fra Vestvågøy, Lofoten. Blogger om det meste!

hits